Zum Beispiel

CATERING, +358 400 941 104, ZUM(AT)ZUM.FI, RUNEBERGINKATU 34 i, 06100 PORVOO, FINLAND

Aukioloajat näet täältä.

 

mikä ihmeen eis scream?

 
tausta_01.jpg
 

Sanotaan, että jos kokki rakastaa ruokaa, jota hän tekee, se maistuu myös lopputuloksessa. Zumin maut ovat kaikki tehty suurella sydämellä ja ihan ite hartiavoimalla. Uusin rakkautemme kohde on jäätelö. Nimesimme sen Eis Screamiksi. Yksinkertaisesti siksi, että se on jotain ihan muuta kuin tavalliset “creamit”. Se on huutavan hyvä jäätelö. Eis Scream kutsuu sinua pysähtymään kunnon makujen äärelle. Suu voi mennä kiinni turhasta puheesta, jäljelle jää vain äänekäs nautinto.

Eis Scream syntyi rakkaudesta täydelliseen jäätelöön. Matkustin jäätelön synnyinmaahan Italiaan ja imin kaiken tiedon jäätelön valmistamisesta mukanani Zumin takahuoneeseen. Nyt koostumuksen ja makujen äänekäs sinfonia on valmis.

Eis Screamissa ei ole mitään turhaa. Emme pilaa jäätelönautintoa turhalla sokerilla, valmiilla massoilla tai emulgaattoreilla, mitä valitettavan usein maailman “gelatoyritelmät” ovat. Rima ei voi olla matala, jos haluaa kulkea ainutlaatuisuuden polkua.

Eis Scream sisältää valloilleen päästettyjä ja isoilla kirjaimilla kirjoitettuja makuja: vanilja, suklaa, mansikka, hassel- ja pistaasipähkinä, Runeberg ja Pulla. Korotetaanpa ääntä ja kerrotaan vielä, että jäätelömenustamme löytyy myös vegaanista jäätelöä, sorbetteja sekä aikuisten alkoholipitoisia jäätelöitä.

Ota vastaan Eis Screamin L, G, V ja kananmunaton kutsuhuuto.

Jäätelöterveisin,
Georg

P.S. Eis äännetään “ais”.

 


 

Maista Eis Scream, ole hyvä