Zum Beispiel

CATERING, +358 400 941 104, ZUM(AT)ZUM.FI, RUNEBERGINKATU 34 i, 06100 PORVOO, FINLAND

Aukioloajat näet täältä.

 

toihin_iso-9772.jpg

 

sinustako Zumilainen?

Haluatko töihin suosittuun ravintolaamme vanhaan Porvooseen? 

Etsimme työstään innostunutta, ammattitaitoista tarjoilijaa säännölliseen ilta- ja viikonlopputyöhön. Haluat palvella asiakkaita hyvin ja saada heidät tuntemaan olonsa tervetulleiksi. Arvostamme barista- ja baarikokemusta sekä viinien tuntemusta. Ruotsin kielen taito ehdoton vaatimus, muu kielitaito katsotaan eduksi. Kiinnostus ruokaan ja laatutietoisuus ovat edellytyksiä tehtävässä pärjäämiseen.

Tiskari / aputyöntekijä viikonloppuihin. Työ sijoittuisi perjantai- ja lauantai-iltoihin. Etsimme esimerkiksi opiskelijaa, joka voi tehdä vuorot säännöllisesti. Mahdollisuus tehdä myös enemmän tunteja.

Emme ole perinteinen ravintola, joten työtapamme saattavat poiketa monesta muusta ravintolasta. Työ on kiireistä ja vaativaa, mutta mielenkiintoista ja palkitsevaa. Tukenasi on vahva työyhteisö, jossa puhalletaan yhteen hiileen, ja ihanat asiakkaat, jotka arvostavat työtäsi. Saat olla ylpeä, että olet meillä töissä.

Otamme jatkuvasti vastaan työhakemuksia sekä tarjoamme myös harjoittelupaikkoja alaa vielä opiskeleville. Meillä on monen vuoden kokemus kouluttamisesta, ja meiltä on valmistunut ammattiin jo useita kokkeja sekä tarjoilijoita.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV osoitteeseen zum(at)zum.fi. Paikat täytetään heti, kun löydämme sopivat henkilöt.

 

 

 

toihin_pieni-0497.jpg
toihin_pieni-7313.jpg