Zum Beispiel

CATERING, +358 400 941 104, ZUM(AT)ZUM.FI, RUNEBERGINKATU 34 i, 06100 PORVOO, FINLAND

Aukioloajat näet täältä.

 

Uutiskirjeen tietosuojaseloste

 Rekisterinpitäjä

Kokousmylly Oy
Runeberginkatu 34 i
06100 Porvoo
puh. 040 507 2168
zum@zum.fi

Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa:

Toimitusjohtaja Leena Simojoki
puh. 040 507 2168
leena@zum.fi

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Zum Beispiel -ravintolan ja pitopalvelun uutiskirjeiden jakelu. Uutiskirjeessä viestitään tilaajille ajankohtaisia asioita, tarjouksia ja tapahtumia.

Henkilörekisterin tietosisältö

Sähköpostiosoite 

Säännönmukaiset tietolähteet

Tilaajan sähköpostiosoite tallennetaan uutiskirjeen jakelulistaan tilaajan suostumuksen perusteella. Tilaaja voi poistua listalta uutiskirjeessä olevan peruutuslinkin kautta. Tiedot poistetaan rekisteristä, mikäli tilaajan sähköpostiosoite ei ole enää käytössä.

 Tietojen säilytysaika

Tiedot säilytetään palvelussa, kunnes tilaaja itse peruuttaa uutiskirjeen tilauksen tai pyytää kirjallisesti poistamaan tiedot. Tiedot poistetaan, mikäli uutiskirjeiden lähettäminen lopetetaan.

Tietojen käsittelijät ja rekisterin suojauksen periaatteet

Tilaajan tietoja käsittelevät Kokousmylly Oy:n uutiskirjeitä tekevät henkilöt. Tietoja käsiteltäessä ei synny manuaalista aineistoa. Sähköistä rekisteriä käsittelevät ne henkilöt, joilla on siihen henkilökohtainen käyttöoikeus. Rekisterin käyttöön tarvitaan henkilökohtainen käyttäjätunnus ja salasana.

Tietojen luovutus

Henkilötietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille eikä siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle. Ainoastaan yritysjärjestelyn yhteydessä, mikäli myymme, fuusioimme tai muutoin järjestelemme liiketoimintaamme, henkilötietojasi voidaan luovuttaa ostajille ja näiden neuvonantajille.

Rekisteröidyn oikeudet

Tilaajalla on oikeus osoittaa Kokousmylly Oy:lle tietopyyntö sen ylläpitämiin henkilörekistereihin. Vapaamuotoisen tietopyynnön voi toimittaa osoitteeseen leena@zum.fi tai postitse Kokousmylly Oy, Runeberginkatu 34 i, 06100 Porvoo. Saat tiedot viimeistään neljän viikon kuluessa.

Suostumuksen peruutus tietojen käyttöön ja tietojen poistaminen

Tilaaja voi poistaa tilaajatietonsa milloin tahansa peruuttamalla tilauksen lähetetystä uutiskirjeestä löytyvästä peruutuslinkistä tai kirjallisesti Kokousmylly Oy:lle.